[On-site Direct Hit] Philadelphia fans Vänta i 50 år att bli en Rose Eagle Svår att öppna dörren

När Lincoln-stadionets ljus är uppfriskad, kan en ängslig servitör inte vänta med att återvända till sätet. Flaggceremonin i Champion Banner är att göra. Händer det verkligen? Den spännande fadern och sonen är fortfarande bekräftad, och sonen blekning i hörnet har varit nästan en hundra år gammal, och den far som väntade på en livstid kunde fortfarande inte tro det. Även om Super Bowl är redan för 7 månader sedan Teamet, men de har aldrig vunnit mästerskapet i Super Bowl, men också lite olycka …New England Patriots Tröja

Den långvariga mästarbannern stiger, men plötsliga stormar har testat fläktens tålamod igen. Jordbrukarna till väntrummet slog: “För denna mästare banner har det väntat i 50 år, och det är inte för mycket 50 minuter.” Ja, för Philadelphia-fans som väntar på ett halvt sekel, kommer väntar på en extra timme bara att göra lycka till att vara mer söt och mer rörlig. Slutligen är regnet över, när en förstorad version av Super Bowl-modellen sakta skjuter in i arenan, titta på den, titta bara på handdukarna som inte slutar vinka. I den här ropen firar alla den svåra mästaren, precis som fansen tänker, kanske Philadelphia-regeringen kommer att överväga, lägga samma storlek på kläderna, samma storlek på Philadelphia Center-torget, ändrats till denna Super Bowl Trophy Förstora modell.

Klockan 9 den 6 september den 6 september var öppningsperioden på 7 månader slutgiltigt. År 2018 kom NFL-säsongen tyst till oss, och öppningsceremonin ikväll är den försvarande mästaren Philadelphus Eagle till den nationella länken. Giants Atlantan Falcon.

Bekant med figuren är en myntceremoni

Gissa mynten före spelet, förutom de konventionella tre kaptenerna, finns det en lätt Carson-Wenz och de otillfredsställande startade stövlarna pensionerade för att överge ner Ni Jones. Båda människorna kan inte tömma rustningen, men det är inte så känslomässigt. I NFL, Donney Jones, Donney Jones, som har den högsta lätta karriären i Philadelphia. Under de fem säsongerna i Philadelphia, trots att bara beror på spelaren, har Donney Jones alltid varit en roll av gammal bror och kapten. Även om Donney Jones sa att det också fanns möjlighet att slåss i några år efter slutet av 2017 års säsong, men den nya show nr 1 Johnston har gett utövandet av sommarutbildningen i två på varandra följande år. Det finns inget behov av att förnya. Lön Donney Jones. Att se detta meddelade Donney Jones sin pension på den högsta punkten i sin karriär efter att ha fått sin första Super Bowl-ring. Tvingad att gå i pension, kanske han eller mindre ångrar, men om han är en karriär som alla drömmer om varje fotbollsspelare.

Förra säsongen är den ordinarie säsongen MVP rödkandidat Carson-Winz försöker fortfarande återhämta sig från det främre korset i slutet av säsongen och den kirurgiska trasen av slipset. Under en period av den 9 december återhämtningsperioden är det mer än tillräckligt för South Dakota från “okunnighet i ett fjärrtemino”. Även om det inte anses vara höghållfast konfrontationsträning, före sommarutbildning, före sommarutbildning, före och tidigare från spelets prestanda, är Carson Wenz bara lite mer än spelet som verkligen återvänder till sin älskade.

Falcon offensiv kärnstatus är varm

Falcon första attack, åtföljd av skrik av Philadelphia fans. Det första steget är den tidiga attacken av rätt resa. Off-Attack tidigt är vanligtvis eftersom buller är för stort, det här är utan tvekan att filadelphias fans ropade mer hysteriskt. Det finns ingen olycka, följt det första steget i attack, som passerade till Hilio Jones, följt av en Jones sport, det verkar som om den jonesiska statusen för hela säsongen inte är dålig. I hemmet i den bästa örnen i alliansen fighter, är denna kung utan tvekan det skarpa vapnet för att lugna militären. Hela spelet Hario Jones har 19 passmål, fick 10 kumulativa 169 meter, och Atlantas all-game-tävling undviks inte.

Eagle stark sportboll för att vinna spelet

I den andra halvan, Jay-Ajai och Dalun-Sprlrols, gjorde framgången med den framgångsrika körbollen fansen igen. Efter att ha kört fick jag de överflödiga fansen från en på varandra följande tid för att stå upp och började domaren. Från reportersätet kan det ses att när brottet äntligen har öppnat situationen imiterade de upphetsade hemfans domaren, och kände inte mildheten. Jay-Ajai är otvivelaktigt segerns seger. I det tredje och fjärde kvartalen fick var och en en löpande boll för att nå, särskilt under fjärde kvartalet, två minuter är ett låsvinningsfest, Jay – Ajai visar fullt ut sin vision, explosiv kraft och styrka. Och reportrar från den brittiska himlen sport, den här London killen är verkligen inte enkel. Sedan tillägget av unionen för tre år sedan gjorde Ajais unika engelska hålighet honom ojämnt blev NFLs bildambassadör i Storbritannien och ett hushållsnamn ny generation.

Falcon är besegrad och sedan besegras igen

Under de senaste två minuterna i tävlingen har Falconens sista offensiva möjlighet kommit till det röda distriktet efter flera framgångsrika lång historia. Såsom toppäsongen, liknande tomter, samma resultat, Philadelphia Eagle Station igen på sidan av vinnaren. Försvarigt försvarigt fyra gånger i den röda distriktets tio gårdslinje, plus den fyrfila gula flaggan tillåter Falcon att få en extra möjlighet igen till vänster. Tyvärr passerade Falcon fem gånger, fem gånger misslyckades, och den röda zonen attackerade det icke-schema. Den sista, longitudinellt, kan höjden av huriot-jones inte få fötterna att falla inom gränsen. När speltiden har kommit från noll, har Hurio Jones som fick bollen varit “smart” hylla “smarta” försvarare i örnen. Philadelphia defensstration-gruppen av järnblodet garanterar den första vinsten av den nya säsongen.

Slutsats

När finalen nådde en annan framgång, lät publiken de öde att flyga örnarna flyga. I hela örnarna har spännande hemfans länge gjort sitt bästa för att göra den sista ropen. Titta på 2017-mästarnas banner av den stora Lincoln-stadion, är det redan nästa försvarande dröm i sina hjärtan. Om Hulio Jones stuncher under den sista säsongen av säsongen, indikerar svagt att förväntan på Eagle Team kommer att bryta mästerskapets krona; Då är den här tiden hure-jones transkript inte är gränsen från gränsen är också avsedd. ? Om Philadelphia Eagle, om Super Bowl of Championship är orolig, vad kommer den att försvara säsongen gå? Låt oss vänta och se!

Upphovsrättsmeddelande: Denna artikel är ett exklusivt manuskript, obehörigt, ingen utskrift, annars kommer rättsligt ansvar att undersökas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *