Bregman Sanfang Cannon auttaa lintuja, lintuja, tilaa, suurta pistettä, koko pistemäärä

27. lokakuuta Pekingin aika, MLB US Professional Baseball Grand League World Kilpailu jatkui Washingtonissa, joka pidettiin Houston-tilassa Washingtonissa. Yksi neljän vuoden ikäisistä, kaksisuuntaisista aseista, Chilinosin neljäs peli, tehtiin pisteitä 4 pistettä, vaikka viides toimisto toipui 1 piste, mutta seitsemäs paikka UpperBregmanin lumiukko teki tilaa ihmisiä lukitsemaan voiton ja Lopullinen tila henkilö voitti kansallisen osingon 2-2.

[Data Highlight]MLB Pelipaidat

Space ihmisten alokas first-in-Wusu Di 5 peliä, Chilinos sulki kodin käynnissä kahden peräkkäisen peleissä, Bregman 3, 5 pistettä, 5 pistettä, kuten täyden valikoiman aseita, Blanteley, Chili nro ja Marisnik on yksi maatilan panos. National First Pitcher Kribin 6 Bureau menetti 4 pistettä ja kadonnut alas, ja koko maassa oli joitakin ihmisiä joihinkin ihmisiin asiassa.

[Kilpailuprosessi]

Ensimmäisessä pelissä varpaat avasivat kaikki tulivoima, Otti, Brandley, Braggman ja Gu Ruier koputtivat turvallisuusryhmästä, jotta joukkue voi saada 2 – 0 lyijyä, hyvä Linden Double Kill Valmistelu Perusoikeuden kriisi on ratkaistu ja ensimmäinen työvaliokunnan on alle loppuun työaseman, mutta vahva litteät lentävät pallo Sodo suoraan surmansa Braggman.

Toisessa toimistossa Corbin vakiintunut, investoi kolme-kolme kolme, toinen toimisto alas uqueti palasi kolme-kolme.

Kolmas Työvaliokunta kauniin taidot puolustus takavarikoitiin Otti pitkän, merkki-Televial ​​鈥 嬧 € 媖 nocked ulos joukkuetoverinsa, ei ollut mitään keinoa tehdä sarjan kolmannessa pelissä, alempi Gomais, ensimmäinen pohja kuitenkaan joukkuetoverit eivät tarttua tilaisuuteen Lähetä hänelle takaisin pisteet.

Neljäs peli Coreyan jälkeen Chilinosin kaksipistepistoolit tekivät pisteet 4-0, minkä jälkeen Marisni koputti toisen tukikohdan, mutta Springer ja Otti ei ole mitään keinoa muodostaa sarja ja neljäs Paikka taas äänestää puolet toimistosta kolmessa.

Viidennessä pelissä Corbin vakiintunut jatkuvasti ratkaissi toisen osapuolen 234 taistelua. Viides toimisto ilmestyi tulevaisuudessa, mutta kansallisella pelaajalla ei ole vieläkään mitään.

Kuudennessa pelissä Colbin ei vieläkään antanut avaruushenkilöitä, ja kuudennen toimialalaiset korvattiin jälkimmäinen kannekkäinen James, ja tulos jatkui kahdesti, sitten Harris otti pitching, Lundenin villi antaa kansalaisille koko pohjan, mutta valitettavasti Vain yksi kohta sooda.

Seitsemännen pelin jälkeen hän otti neljän huonon pallon pitämään pallon ampumisen jälkeen, ja sitten joukkue korvattiin Rodneyllä. Tämän seurauksena Blantel nilkkojen muodostivat täydellisen pohjan ja Breggman täyteys Be 8 1. seitsemänneksi alla Ontarion maajoukkueen Robrez ja Kabrera takausten avulla joukkue nähdä mahdollisuudet, mutta valitettavasti Turnerin vahva liikkuvan maa lopetettiin Gu Ruier.

8. toimistossa Otti ja Bregman koputtivat, mutta Gu Ruier ei voinut muodostaa useita laajennusjoukkoja. Kahdeksas peli jälleen kaapattiin 1, 2 perustaa, mutta Ken Delik ja Zimmerman ei ole mitään keinoa lähettää joukkuetoverisi takaisin.

Toinen peli Chilinosin yhdeksännen toimistossa, toinen asutus Chilinos, valitettavasti Marssnikin jälkeen hänet kosketti, kun hän pelasi omaa tukiasa ja yhdeksännen toimisto lähetti Demenki, vaikka Duke pitää ylemmän pohjan, kansallisen perustan silti ei pysty puolustamaan taivasta vastustajalle.

[Ensimmäinen kokoonpano]

astronautti:

Ensimmäinen Stick Oikea Wilder George – Springer

Toinen baari 2Sgain Jose – Otti

Kolmas tanko vasen ulkoinen Wilder Michael – Blantery

Neljäs pohja kolme perustaa, Alex-Bregman

Viides sauva, Yuri-Gu Ruier

Kuudes baari vartijat Carlos – Coria

Seventh Stick Catcher Robinson – Chilinos

Kahdeksas baari Sinowen Wilder Jack – Marisik

Yhdeksännen stick ensimmäinen, Jose, uqueti

kansallinen:

Ensimmäinen Stick Guerrillas Tre-Turner

Toinen Stick Oikea Wilder Adam – Eaton

Kolmas keppi, kolme perustaa, Anthony

Neljäs stick vasen ulkoinen Wilder Han-soodaa

Fifth Stick Barrow Hovi – KFRK

Kuudes keppi, Len, Zimmerman

Seitsemäs kiinni kiinalainen ja ulkomainen Wilder Victor-Robrez

Kahdeksas Rod Catcher – Gomez

Yhdeksännen stick ensimmäinen syöttäjä patrick-corbin

[Next Prospect]

Kello 8. lokakuuta 28. lokakuuta Pekingin aika, viidennen päivän maailman kilpailu järjestetään edelleen Washingtonissa, ja kaksi joukkuetta, jotka ovat 2-2, palautetaan samaan juoksuviivaan. Houston Spaceman lähettää kuningas GRT-Cole, tällä kaudella, näiden vuodenaikojen säännöllinen kausi, 5 voittoa ja 5 tappiota. 326 SENUCT on Alliance Sanzhen King. Ensimmäiset kolme ensimmäistä pelipeliä saavat voittavan investoinnin, 22.2 Bureau lähetti 32 kolme vibratoria vain menettänyt 1 pistettä, mutta maailman ensimmäinen peli oli 7. peli menettää 5 pistettä.

Kansallinen lähetetään ensimmäinen Ace Marcos – Xie Zer ensin, 11 voittoa tällä kaudella, 11 voittoa, 7 tappiota, 7-menettää 172,1, lähetä 243 kertaa, ja maailman kilpailu on kohtaus 5, seitsemän kertaa, kolme tärinää, 2 pistettä voittaa voiton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *