Ronaldo tjener 1,6 millioner dollar per INS -annonse, den høyeste i verden, Messi ligger på 5. plass

Forbes vestlige språkutgave kunngjorde fredag ​​inntektsrankingen til kjendis Instagram-annonser. To fotballspillere rangert blant de 10 beste, Ronaldo toppet listen og Messi på femteplass. Billige fotballdrakter

Forbes sa at sosiale medier helt har skrevet om reglene for kjendispåtegning. Flere og flere merker leter etter kjendiser for å markedsføre produkter på sosiale medier. Instagram er et av de mest populære sosiale mediene. Lionel Messi drakter 2021

Forbes sa at Ronaldos data på sosiale medier er like imponerende som dataene hans på banen. Han har 343 millioner fans på Instagram, og hvert annonseinnlegg mottar i gjennomsnitt 1,6 millioner dollar. Ronaldo drakter

Messi, som har 265 millioner fans, rangerer som nr. 5 på listen, med en gjennomsnittlig inntekt på 1,17 millioner dollar per annonseplass. I følge Fortune Magazine -listen er han den best betalte fotballspilleren i verden og den nest høyest betalte spilleren.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *