Zhan Mei skiftede til position 4 og 5. Vil Vogel gøre dette?

Ifølge amerikanske medier har Los Angeles Lakers foretaget personaletilpasninger i sommer.Hvordan man skal arrangere deres opstilling i den nye sæson er en udfordring for cheftræner Frank Vogel. For nylig afslørede deres agent Rich Paul nogle oplysninger om ændringerne i stillingerne til Anthony Davis og LeBron James. Los Angeles Lakers Trøjer

Den amerikanske basketballreporter Jake Fischer afslørede på programmet, at Rich Paul afslørede for andre agenter under den fælles retssag i Chicago, at James skifter til 4. position i den nye sæson, og de tykke øjenbryn bliver nødt til at indtage holdets 5. position. Tilpasset Basketball Trøjer

Ankomsten af ​​Russell Westbrook i den nye sæson vil give holdet nye ændringer i holdets hovedopstilling på baglinjen. Hvis James spiller power forward og hans tykke øjenbryn ændres til center, så vil det være en gunstig hjælp til holdets rum.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *