Messi Ronaldo vandt den første runde i Champions League! Paris har ikke vundet 4 Champions League -kampe i træk

Måske ville ingen have troet, at Ronaldo og Messi undlod at vinde den første runde i UEFA Champions League mod den langt svagere schweiziske ungdom og Brugge i Belgien. PARIS SAINT-GERMAIN TRØJER

Messi repræsenterede Paris Champions League-debuten i en uafgjort 1-1 uafgjort med Brugge. Tæller de sidste 3 kampe i sidste sæsons Champions League (Man City-dobbeltspil i semifinalen, 0-1 nederlag hjemme i anden runde i kvartfinalen), har Paris vundet 4 på hinanden følgende UEFA Champions League-kampe og sat en rekord fra december 2017 til september 2018 (den samme Det er den værste rekord siden 4 kampe uden sejre. LIONEL MESSI TRØJER

I denne kampagne halter Paris bag modstanderen i antallet af skud (9 til 16) og antallet af skud på målet (4 til 7). Siden Pochettino trænede Paris, har 5 af de 7 Champions League -kampe i Paris færre skud end modstanderen. Messi, Mbappé og Neymar er startet sammen for første gang, og de har ikke kunnet gøre en forskel foreløbig. I de sidste fire sæsoner i første runde i Champions League -gruppespillet har Paris kun opnået 1 sejr, 1 uafgjort og 2 tab. billige fodboldtrøjer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *